Jeanette Birkelund

  • Formand i Badminton Sønderjylland (BS) – Konstitueret i 2021
  • Medlem af Hovedbestyrelsen i Badminton Danmark (BD)
  • Medlem af Vestudvalget – der består af kredsene i Jylland/Fyn
  • Badmintondommer

Lidt om mig

Jeg begyndte at spille badminton som 7-8-årig i Brørup Badmintonklub, og selvom jeg også dyrkede mange andre idrætsgrene samtidig med, så var det badminton, der blev og stadig er min favoritsport. Badmintonmæssigt har jeg udfoldet mig både som spiller, på et relativt højt niveau, men også som ungdomstræner i mange år – først i Brørup, siden Skovbakken i Århus og Aabenraa. Jeg er uddannet dommer, og derudover bruger jeg mange timer i badmintonhaller rundt om i Danmark som coach for mine sønner.

Jeg er født i 1971, og bor sammen med min mand og vores yngste tre børn i Aabenraa. Jeg er uddannet økonom, og er gymnasielærer ved Vejen Business College, hvor jeg underviser i faget virksomhedsøkonomi.

Fritiden bruger jeg på familien, badminton, hus og have

Hvorfor badminton

Jeg har et mål med at være en del af Badminton Sønderjylland – at få flere i alle aldersgrupper til at spille og/eller bakke op om badminton i de sønderjyske klubber. Jeg vil arbejde for, at det bliver lettere at være frivillig i vores klubber, og jeg vil arbejde for, at Badminton i Sønderjylland bliver mere synligt på Danmarkskortet.

Badminton Sønderjylland er en af de otte kredse under Badminton Danmark, der hver især hjælper med at give spillere og klubber de bedste oplevelser med badminton i Danmark.
Badminton DanmarkPrivatlivspoltik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Badminton Soenderjylland We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications