09/02/2024

BADMINTON DOMMERKURSUS

Indbydelse til
BADMINTON DOMMERKURSUS

Alle mellem 16 og 60 år kan blive badmintondommer. Hvis du gerne vil opleve badminton på højt niveau, har en hurtig opfattelsesevne, en god stemme og kan træffe en beslutning – så bliv badmintondommer.

Vi indbyder til et kursusforløb, hvor man laver et støttet hjemmestudie, inden vi mødes til prøven.


Efter tilmeldingen modtager du nogle henvisninger til de relevante links i regelsættet, og samtidig vil du blive tilknyttet en vejleder, der vil kan svare på dine spørgsmål. I kursusforløbet får du mulighed for at øve dig på nogle testprøver.

Kurset er delt op i 2 afdelinger:

  1. TEORI:
    Søndag den 17. marts 2024 kl. 09.00 - ca. 14.00 afholdes den teoretiske del med ”spørgetimer” efterfulgt af en skriftlig prøve i Ry Hallerne, Ry.
  2. PRAKSIS:
    Lørdag den 6. april 2024 kl. 09.00 - ca. 16.00 afholdes den praktiske prøve (stigeprøven) i forbindelse med DMU i Nyborg.

Efter bestået prøve kan man dømme ungdomsrækker og senior op til M-rækken.

Kravet til en uddannet dommer er minimum 5 udkald i hver sæson – heraf minimum 1 som turneringsdommer. Du får betalt din transport, dine diæter og en skattefri godtgørelse ved hvert udkald.

Tilmelding og betaling skal ske senest 25. februar 2024.

Tilmelding: Send en mail med spiller-id, mailadresse og telefonnummer til sekretaer@badmintonmidtjylland.dk. Indbetal herefter deltagergebyret på 1000 kroner på reg. 9331 Og kontonummer 0001276905 – husk at påføre, hvilken kursist gebyret dækker

Tilmelding og betaling skal være modtaget senest den 25. februar 2024..

Du vil kort tid efter tilmeldingsfristen modtage yderligere information og materiale fra dine undervisere.

Betaling for kurset kan ikke refunderes, men hvis du bliver forhindret i at deltage på ovenstående datoer, er det muligt at flytte din deltagelse til næste gang, vi afholder dommerkursus.

Med sportslig hilsen
BADMINTON
Jylland og Fyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Badminton Sønderjylland er en af de otte kredse under Badminton Danmark, der hver især hjælper med at give spillere og klubber de bedste oplevelser med badminton i Danmark.
Badminton DanmarkPrivatlivspoltik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Badminton Soenderjylland We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications