01/07/2022

BADMINTON DOMMERKURSUS

Indbydelse til
BADMINTON DOMMERKURSUS

Alle mellem 16 og 60 år kan blive badmintondommer. Hvis du gerne vil opleve badminton på højt niveau, har en hurtig opfattelsesevne, en god stemme og kan træffe en beslutning – så bliv badmintondommer.

Vi indbyder til et kursusforløb, hvor man laver et støttet hjemmestudie, inden vi mødes til prøven.


Efter tilmeldingen modtager du nogle henvisninger til de relevante links i regelsættet, og samtidig vil du blive tilknyttet en vejleder, der vil kan svare på dine spørgsmål. I kursusforløbet får du mulighed for at øve dig på nogle testprøver.

Kurset er delt op i 2 afdelinger:

  1. TEORI:
    Lørdag den 12. november 2022 kl. 09.00 - ca. 14.00 afholdes den teoretiske del med ”spørgetimer” efterfulgt af en skriftlig prøve i Ry Hallerne.
  2. PRAKSIS:
    Lørdag den 26. november 2022 kl. 09.00 - ca.16.00 afholdes den praktiske prøve (stigeprøven) i forbindelse med en åben ungdomsturnering i Horsens.

Efter bestået prøve kan man dømme ungdomsrækker og senior op til M-rækken.

Kravet til en uddannet dommer er minimum 5 udkald i hver sæson – heraf minimum 1 som turneringsdommer. Du får betalt din transport, dine diæter og en skattefri godtgørelse ved hvert udkald.

Tilmelding og betaling skal ske senest 23. oktober 2022.

Tilmelding: Send en mail med spiller-id, mailadresse og telefonnummer til sekretaer@badmintonmidtjylland.dk. Indbetal herefter deltagergebyret på 1000 kroner på reg. 9331 Og kontonummer 0001276905 – husk at påføre, hvilken kursist gebyret dækker

Tilmelding og betaling skal være modtaget senest den 23. oktober 2022.

Du vil derefter modtage yderligere information og materiale.

Pris for kurset er kr. 1000.

Med sportslig hilsen
BADMINTON
Jylland og Fyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Badminton Sønderjylland er en af de otte kredse under Badminton Danmark, der hver især hjælper med at give spillere og klubber de bedste oplevelser med badminton i Danmark.
Badminton Danmark

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Badminton Soenderjylland We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications