11/12/2020

Da Flyttemand Olsen var til badminton i Nordborghallen i 1971

Nordals Badmintonklub var lørdag den 23. januar 1971 vært for det danske og vesttyske badmintonlandshold.

Du kan her læse, hvad aviser og ugeblade skrev i den anledning. Samme dato havde Hotel Nørherredhus besøg af en teatertrup, der om aftenen skulle spille: ”En sælgers død” i hotellets sal.

Den mest kendte skuespiller, der var med her, var Poul Reichhardt, som mange sikkert kender som Flyttemand Olsen i TV-serien, ”Huset på Christianshavn” plus en masse andre danske film.

Du kan sikkert gætte, hvem der fik mest opmærksomhed fra tilskuerne i Nordborghallen? Poul Reichhardt eller Svend Pri sammen med resten af den danske ”verdenselite”, der besejrede Vesttyskland med 7-0?

Rigtigt! Poul Reichhardt!  Han måtte skrive autografer i lange baner, medens Svend Pri måtte nøjes med en lidt mindre kø af autografjægere den lørdag på Als.

Ole Jacobsen

www.badmintonmuseet.dk

700-til-landskamp-1
700-til-landskamp-2
hejmdalbadminton
Aktuelt1971
soenderjyden-25-1-71
beroemtskuespil
aflysning
soenderjyden-22-1-1971
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Badminton Sønderjylland er en af de otte kredse under Badminton Danmark, der hver især hjælper med at give spillere og klubber de bedste oplevelser med badminton i Danmark.
Badminton Danmark

Kontakt os

This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram