11/12/2020

Da Flyttemand Olsen var til badminton i Nordborghallen i 1971

Nordals Badmintonklub var lørdag den 23. januar 1971 vært for det danske og vesttyske badmintonlandshold.

Du kan her læse, hvad aviser og ugeblade skrev i den anledning. Samme dato havde Hotel Nørherredhus besøg af en teatertrup, der om aftenen skulle spille: ”En sælgers død” i hotellets sal.

Den mest kendte skuespiller, der var med her, var Poul Reichhardt, som mange sikkert kender som Flyttemand Olsen i TV-serien, ”Huset på Christianshavn” plus en masse andre danske film.

Du kan sikkert gætte, hvem der fik mest opmærksomhed fra tilskuerne i Nordborghallen? Poul Reichhardt eller Svend Pri sammen med resten af den danske ”verdenselite”, der besejrede Vesttyskland med 7-0?

Rigtigt! Poul Reichhardt!  Han måtte skrive autografer i lange baner, medens Svend Pri måtte nøjes med en lidt mindre kø af autografjægere den lørdag på Als.

Ole Jacobsen

www.badmintonmuseet.dk

700-til-landskamp-1
700-til-landskamp-2
hejmdalbadminton
Aktuelt1971
soenderjyden-25-1-71
beroemtskuespil
aflysning
soenderjyden-22-1-1971
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Badminton Sønderjylland er en af de otte kredse under Badminton Danmark, der hver især hjælper med at give spillere og klubber de bedste oplevelser med badminton i Danmark.
Badminton DanmarkPrivatlivspoltik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Badminton Soenderjylland We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications